donderdag 11 juni 2009

BHV

Een dagje geen IT, ok leuk. Net thuis van dagje BHV cursus. Nog een keer volgende week en dan is het certificaat weer geldig. Als kookliefhebber kan 's middags dan ook weer genieten van de uitstekende bedrijfskantine van het hoofdkantoor van Centric te Gouda. Alleen al kijken welke lekkere salades er nu weer zijn is een genot voor het oog. Ook het lekkere knapperige brood maakt van de lunch een feestelijke traktatie.

Dit doet me denken aan afgelopen zaterdag. Door omstandigheden gedwongen hebben we toen La Place nog eens geprobeerd. La Place is een horeca concept dat onstaan is uit de V&D restaurants. Leken bereiden er volgens uitgeschreven receptuur lunchgerechten. Echter ondanks de goede instructies heb ik er nooit echt lekker kunnen eten. De voorlaatste keer in Utrecht was het 1 en al scherpe bende. Nu in Deventer werd ik getrakteerd op kleffe broodjes, die gingen meteen terug. Goed kan een keer gebeuren, maar wat me het meest stoorde was het excuus van dat het kwam door de saus(zat geen saus op) en de grote mate van onverschiligheid van het personeel. Echt goedkoop is deze janboel ook niet. Voor hetzelfde geld eet je elders veel beter. Mij zien ze daar voorlopig niet meer terug.

Na werk ff in Gouda rondgekeken voor de verplichte ... vaderdag cadeau's.. Leuke stad voor kookspullen en beddengoed maar ook hier heeft de filialisering toegeslagen en is er meer van hetzelfde.

Lezend terug in de trein van een oudere dame 2 boekentips gekregen

  • http://www.deboekenplank.nl, een recentiesie
  • MONALDI, Rita & SORTI, Francesco, een schrijversduo, historici van beroep, die in de stijl van Umberto Eco's in de naam van de Roos schrijven

Bij de dixons voor het eerst de BeBook E-Book reader gezien. Ze hadden ook die van Bookeen. Deze zijn net wat kleiner dan de Ilead. Van de zomer komt ook een nieuw groter apparaat van BeBook uit. Ik ben benieuwd naar de prijsstelling van dat ding. Zo nu verder met mijn boek en ik heb weer wat boeken op mijn verlanglijstje staan