maandag 6 april 2009

Sesamstraat naar Half Zeven

Vanavond zag ik op De Wereld Draait Door meneer Aart pleiten om Sesamstraat weer om half zeven op de buis te krijgen. WAT??!!? is Sesamstraat naar een tijdstip voor belspelletjes verbannen, vroeg ik me af. Er is zelfs een site om het weer goed te krijgen www.http://www.sesamstraatnaarhalfzeven.nl. Beste meneer Aart, Ik ben het met u eens. Desnoods kom ik in hilversum protesteren(Dat zou de eerste keer in mijn leven zijn.) ik behoor al een tijdje niet tot de primaire doelgroep van uw programma. Maar toch... Ik vind het hetvoor mijn neefje, nichtje en alle andere kinderen van Nederland belangrijk dat ze op een fatsoenlijk tijdstip Sesamstraat kunnen zien en niet dat ze het buitenspelen stoppen voor Sesamstraat. Ook met bord op schoot Sesamstraat kijken vind ik geen goed idee. Door de uitzending van De Wereld Draait Door dat ik waarschijnlijk tot de eerste generatie van Sesamstraatkijkers behoor. De site ligt inmiddels plat. Ondertussen op hyves maar ff een poll aangemaakt. Zal dit later wel doormailen: http://nicenemo.hyves.nl/polls/5016612/www_Sesamstraatophalfzeven_nl/ Meneer Aart, Success!/καλοτυχία!