dinsdag 4 november 2008

Ziggo rekeningen

Onderstaande brief heb ik naar Ziggo verstuurd via hun webformulier. --- Geachte heer Mevrouw, CC: Internet, CC: Kassa/Radar Ik verzoek Ziggo naar mij als klant te luisteren en er correct op te reageren. Hiermee kunt u beginnen door deze brief aandachtig te lezen. Hierbij stel ik de firma Ziggo in gebreke. Ten eerste: Sinds aanvang van het abonnement is mij het verkeerde en te dure abonnement Alles in 1 Extra/Internet Intensief geleverd. Per 16 Oktober zou het abonnement omgezet zijn naar Alles in 1 plus aldus jullie brief van 20 oktober. Nu zie ik de laatste factuur voor het abonnement van november dat nog steeds Alles in Extra wordt gefactureerd. Dit is niet correct en ik heb derhalve dit bedrag laten storneren. U kunt een nieuwe correcte factuur sturen. Ten tweede: Om uberhaupt het abonnement goed gezet te krijgen moest er meer dan een uur met de firma Ziggo gebeld worden. Een groot deel van dat uur sta je in de wacht. Sinds aanvang van het abonnement is het voor mij onmogelijk geweest om de facturen in te zien om dat jullie je wachtwoordsysteem Athome/Ziggo niet op orde hebben. Vandaag kon ik via het nota systeem van Ziggo eindelijk de facturen inzien. Hieruit bleek dat ik al maanden het verkeerde abonnement heb. Bij verhuizing heb ik duidelijk aangegeven dat ik Ziggo alles in 1 van 49,95 wil en niets anders. Een rotsmoes met 2 maanden proberen van een duurder abonnement zonder de klant daar schriftelijk op de hoogte van te stellen accepteer ik niet. Hierbij sommeer ik u de teveel betaalde gelden terug te storten binnen een termijn van 30 dagen. Dit betekent dat ik 5 December het teveel betaalde geld inclusief helpdeskkosten op mijn rekening wil zien. U kunt dit aan de hand van uw eigen facturen narekenen. Verder adviseer ik jullie de helpdesk op orde te brengen. Ik wens niet meer geschoffeerd te worden door een helpdesk die me een uur laat wachten/doorverbinden om zich er vervolgens achter te verschuilen dat ik bij athome moet zijn. Op technisch gebied doet u uw klanten een groot plezier om een fatsoenlijke DNS server neer te zetten(zijn dit de oude athome DNS servers?) en uw klanten niet om de paar minuten van een nieuwe DHCP lease met ander ip adres te voorzien. Ik wijs u er op dat wij al naar ADSL glasvezel abonnementen aan het kijken zijn en zeker overwegen het Ziggo abonnement op te zeggen. met vriendelijk groeten, Hans Kruse --- Via het webformulier kreeg ik het volgende automatische antwoord in mijn webbrowser. Ik citeer Ziggo: "Bedankt voor het opsturen van je vraag of klacht. Je stelt ons daarmee in de gelegenheid om onze diensten weer te verbeteren. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen met het antwoord op je vraag of klacht.